#

Om de verkoop van je evenement te kunnen starten dien je eerst een evenement aan te maken in jouw account. Dit doe je door aan de linkerzijde in het menu te navigeren naar "Events" en vervolgens op "Events" te klikken in het sub menu.

Als je voor het eerst een evenement gaat toevoegen zal het scherm als onderstaande illustratie worden getoond:

1. Klik dan vervolgens op de button "Voeg evenement toe" of gebruik "+" in de rechter bovenhoek.

2. Vul alle gevraagde gegevens in met de informatie over jouw evenement. Klik vervolgens op "Voeg event toe". Let hierbij op dat alle gegevens correct zijn ingevuld en dat de startdatum en -tijd niet groter zijn als de einddatum en -tijd.

3. Nu gaan we ticket toevoegen aan jouw evenement. Je kunt zoveel tickets creëren als je zelf wilt, hier zit geen limiet op. Dit doe je door aan de bovenzijde te navigeren naar "Tickets". Zie hiervoor onderstaande illustratie:

Klik vervolgens op "+" in de rechter bovenhoek. Vul alle gevraagde gegevens in en klik daarna op "Voeg ticket toe". Let ook hierbij weer op dat de startdatum verkoop kleiner is dan de einddatum verkoop.

4. Zodra een ticket is aangemaakt kun je een eigen ticket design uploaden. Dit doe je door na het toevoegen op de tandwiel button te klikken, vervolgens zullen de ticketinstellingen worden geopend. In het vervolg venster kun je aan de rechterzijde een z.g. "Ticketheader" toevoegen, hier upload je het design van jouw ticket. Het design mag een afbeelding zijn van 210mm x 206mm en beslaat ongeveer 2/3 deel van een A4 formaat. Let hierbij op dat ons systeem automatisch nog een QR code over het design plaatst in de rechter onderhoek, zie voor meer informatie onderstaande werktekening. Het onderste deel van het A4 formaat ticket is gereserveerd voor het plaatsen van de ticket informatie.