#
blogimage1

Voor het gebruik van de NOVOTIX Attendee Checkin app dienen app gebruikers aangemaakt te worden, waar aan elke gebruiker afzonderlijk evenementen gekoppeld kunnen worden.

1. Om een app gebruiker toe te voegen navigeer je in het menu naar "Entrance Management" en vervolgens naar "Teamleden". Klik vervolgens in het vervolg scherm rechts bovenin op "+" om een teamlid toe te voegen voor de app. Vul de gegevens in en klik op "Voeg teamlid toe" om de ingevoerde gegevens te bevestigen.

Note: Per teamlid kan een gebruikersrol worden aangegeven. Hiervoor zijn de volgende twee rollen beschikbaar: Entree Medewerker en Entree Manager. Een gebruiker met de rol Entree Manager heeft de mogelijkheid om tickets te kunnen herstellen vanuit de app. Dit kan handig zijn bij het foutief scannen van een ticket of als een andere situatie hier om vraagt.

2. Zodra een teamlid is toegevoegd zal er een nieuwe regel verschijnen met de aangemaakte teamlid, zie onderstaand voorbeeld:

Klik vervolgens op het blauwe icoontje rechtsbovenin om de desbetreffende app gebruiker te openen. Je kunt hierin de verdere instellingen beheren als het wijzigen van de login instellingen, of een gebruiker actief is of niet en het toevoegen of verwijderen van evenementen.

De app is te downloaden via zowel de Apple App Store als de Google Play Store via onderstaande download links:

Apple App Store
Download de app voor iOS hier

Google Play Store
Download de app voor Android hier

Indien er verder nog vragen zijn over het instellen van app gebruikers, neem dan gerust contact met ons op via support@novotix.nl. We helpen graag!