#

Gelukkig zijn we allemaal mensen en vergeten we wel eens iets! Je kunt voor een bezoek aan een dag attractiepark de datum en tijd altijd terugvinden op de PDF tickets. De PDF tickets kunnen via de ticketbevestigingsemail gedownload worden door onderaan op de knop PDF tickets te klikken. Je vindt de bezoekdatum en het gekozen tijdsvenster links onder op elk ticket onder "datum" en "tijd". Mocht je er niet aan uit komen stuur ons dan gerust een email via support@novotix.nl of een chat bericht via deze pagina, we helpen graag!