#

Naast onze frontoffice-applicatie, checkin-apps en inchecken d.m.v. onze PDA's is het ook mogelijk om tickets handmatig in te checken. Tickets handmatig inchecken kan op twee verschillende manieren welke we hieronder uitleggen.

Tickets handmatig inchecken via het dashboard
Tickets kunnen handmatig ingecheckt worden via het dashboard. Dit doe je door aan de linkerzijde te navigeren naar menu en vervolgens te kiezen voor transacties. Door middel van de zoekfunctionaliteit bovenaan de pagina zoek je de betreffende bestelling op en open je deze. Scrol vervolgens op de vervolgpagina naar de sectie Producten en klik bij het product aan de rechterzijde op de instellingenknop. Er wordt nu een quick-menu geopend waar je de optie "Checkin product" ziet staan. Daarna word de bezoeker direct ingecheckt.

Tickets handmatig inchecken via de checkin app
Tickets kunnen handmatig ingecheckt worden via de checkin app. Dit doe je door binnen de app in het menu naar gastenlijst te gaan. Zoek daar de betreffende bezoeker op en check deze in door op het incheck icoontje te tikken. Hierna word de bezoeker direct ingecheckt.