NOVOTIX Tools
Kan ik statistieken van een event delen met anderen?

Ontdek hoe je statistieken kan delen met andere partijen.

Sandra Nikolajczyk avatar
Geschreven door Sandra Nikolajczyk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, zeker! Dit kan door een outsight toe te voegen in het NOVOTIX Dashboard. Op het moment van schrijven is het mogelijk om ticket aantallen en verkopen/registraties per dag te delen. De module zal op termijn worden aangevuld met andere functionaliteiten.

Outsight aanmaken.

Een outsight kan je aanmaken door op de linkerzijde in het menu te navigeren naar ''Outsights'', dit staat onder management/beheer. Klik vervolgens op de button ''Add outsight'' rechtsbovenin. Wanneer je dit hebt gedaan opent zich onderstaand scherm.

Outsight name - Hierin geef je de outsight een titel, of eventueel de naam van de samenwerkende partij.
Outsight short description - Hierin kun je, indien gewenst, een korte omschrijving zetten van de outsight die je wilt delen. Deze korte omschrijving is slechts bedoeld voor intern gebruik binnen het dashboard.
Event - Hierin selecteer je welk event je wilt delen.
Outsight unlimited validity - Wanneer je deze optie aanvinkt kies je ervoor dat de samenwerkende partij de gedeelde statistieken voor onbepaalde tijd kan bekijken.
Mocht je de statistieken voor een bepaalde tijd willen delen, kan je dit aangeven door het veld "Ousight unlimited validity" uit te laten staan en de velden outsight valid from / outsight valid to in te vullen.

Wanneer alle verplichte velden zijn ingevuld, klik je op de button ''Create outsight''.

In het volgende scherm zie je de link die je kunt delen met de desbetreffende partij.
Wanneer je deze link opent, kun je zien wat er gedeeld wordt.