FAQ voor evenementen organisatoren
Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gelukkig beland iedereen wel eens in z'n leven op zo'n naar moment dat 'ie z'n wachtwoord niet meer weet... 🤯

Hiervoor hebben we dé "wachtwoord vergeten" functie uitgevonden op het login scherm. Zoals onderstaand is weergegeven kun je, afhankelijk van de eerder gekozen systeemtaal, klikken op "Forgot Password?".

In het vervolgscherm vul je vervolgens je e-mailadres in en klik je op "Reset password".

Als het account bij ons bekend is, ontvang je een e-mail met daarin een wachtwoord reset link om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Vervolgens kun je inloggen met je nieuwe freshly brewed wachtwoord.

Mocht je toch nog hulp nodig hebben met het instellen van een nieuw wachtwoord, aarzel dan geen seconde om contact met ons op te nemen. We helpen graag waar nodig!