Alle collectiesFAQ voor evenementen organisatoren
Hoe Uw Gegevens te Verwijderen en Uw Meta-account van Novotix te Ontkoppelen
Hoe Uw Gegevens te Verwijderen en Uw Meta-account van Novotix te Ontkoppelen
Joeri van den Bergen avatar
Geschreven door Joeri van den Bergen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Novotix hechten we veel waarde aan uw privacy en willen we ervoor zorgen dat u de controle over uw gegevens behoudt. Als u uw gegevens van Meta wilt verwijderen en uw Meta-account van Novotix wilt ontkoppelen, volg dan de onderstaande stappen.

Ontkoppel Uw Meta-account van Novotix

1. Log in op Novotix: Bezoek de Novotix-website of open de Novotix-app en log in op uw account.

2. Toegang tot Accountinstellingen: Ga naar de sectie "Accountinstellingen", meestal te vinden onder uw profiel- of gebruikerspictogram.

3. Beheer Gekoppelde Accounts: Zoek naar een sectie genaamd "Gekoppelde accounts" of "Verbonden accounts".

4. Ontkoppel Meta-account: Zoek de verbinding met het Meta-account en selecteer "Ontkoppelen" of "Verbreken". Volg de instructies op het scherm om de ontkoppeling te voltooien.

Heeft u Meer Hulp Nodig? Neem Contact met Ons op!

Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld alstublieft de volgende informatie in uw e-mail om ons te helpen u efficiënter van dienst te zijn:

• Uw volledige naam

• Het e-mailadres van uw Novotix-account

• Een korte beschrijving van uw verzoek

Ons ondersteuningsteam staat voor u klaar en zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

Bedankt voor het gebruik van Novotix. We waarderen uw begrip en medewerking.